Mijn Verhaal

Waar de liefde voor bloemen en planten precies vandaan komt, durf ik niet te zeggen. Alhoewel?…Wellicht toch van mijn “oude” buren, die grote tuinliefhebbers waren. Als kind mocht ik af en toe een plantje komen uitzoeken. Fantastisch. Er was zelfs een zeer bijzonder plantje uit IJsland bij. O, wat heb ik daar goed voor gezorgd.

Ook de tuinman die vlak achter mij woonde, was een grote inspiratiebron. Doordeweeks verzorgde hij alle tuinen in de buurt en op zaterdag verkocht hij vanuit zijn stalletje altijd bloemen. Met een beetje geluk (voor ons) was niet alles in het weekend verkocht. Maandag na schooltijd liepen we speciaal bij hem langs en meestal kregen we dan een bosje (niet verkochte) bloemen mee. Wat een feest.

annette

Het bloem- en tuinvak breng ik nu in de praktijk door het verzorgen van workshops en het creëren van bloemwerk voor fairs en de webshop. Op tuingebied kan ik uw tuin stylen. Daar waar samenhang of sfeer ontbreekt,  zorg ik voor een betere entourage en uitstraling. Bekijk de verschillende foto’s op de website om een indruk te krijgen en kom meteen....

In Groene Sferen!

Proef de Sfeer

annette annette annette annette Contact opnemen